ثبت‌نام آزمون دکتری ۱۴۰۵ از ۴ آبان آغاز می‌شود پرداخت کمک‌هزینه اولاد بازماندگان توسط تامین اجتماعی تعرفه پیامک و مکالمه موبایل به‌روزرسانی شد/ سقف هزینه‌ها اعلام شد سرنوشت جواهرات سرقت‌شده از «لوور» چه می‌شود؟ پرداخت حقوق مهرماه بازنشستگان کشوری و فولاد + جزئیات  دستگیری ۲ تبعه خارجی متهم به قتل در ایران واریز حقوق مهر ماه ۱۴۰۴ فرهنگیان  جاده چالوس پس از مسدودیت ۲۰ ساعته بازگشایی شد اختلال گسترده در خدمات اینترنتی؛ صد‌ها وبسایت و سرویس جهانی از دسترس خارج شدند پیش بینی وزش باد شدید در تهران تا جمعه زمان واریز حقوق مهر ۱۴۰۴ بازنشستگان / چند خبر مهم از آموزش و پرورش زمان بررسی پرونده معترضین استخدام آموزش و پرورش فیلم دوربین مدار بسته زندان قزلحصار منتشر شد / ماجرای اعتصاب غذای زندانیان + ویدئو خبر خوش برای کارکنان دولت /حقوق فرهنگیان و کارکنان دولت ۵۰ درصد بیشتر می‌شود؟ جزئیات شناسایی یک شرکت هرمی در پرند و دستگیری ۲۸ عضو این باند جزییات تیراندازی پلیس به یک خودرو در هویزه و جان باختن یک کودک

بارش باران در جاده‌های ۳ استان | ترافیک نیمه سنگین در جاده چالوس

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا، آخرین وضعیت جوی و ترافیکی جاده‌های کشور را تشریح کرد و از بارش باران در جاده‌های سه استان کشور و ترافیک در برخی محور‌های شمالی کشور خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۳ - ۰۴ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 July 25
کد خبر: ۲۵۱۵۴۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرهنگ احمد شیرانی درباره وضعیت جوی جاده‌های کشور گفت: در برخی از محور‌های استان‌های اردبیل، گیلان و مازندران بارش باران گزارش شده است بنابراین به رانندگان توصیه می‌کنیم با حفظ رعایت فاصله طولی مناسب رانندگی و از عجله کردن پرهیز کنند. همچنین در صورت مه گرفتگی قطعا با دقت بیشتر و سرعت کمتر رانندگی کنند.

وی با اشاره به وضعیت ترافیکی جاده‌ها افزود: برابر گزارش‌های دریافتی از مراکز کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا در سراسر کشور، در حال حاضر ترافیک در مسیر جنوب به شمال محور چالوس حدفاصل پل زنگوله تا سیاه بیشه نیمه سنگین و وضعیت مشابه در آزادراه تهران – شمال محدوده تونل البرز نیمه سنگین گزارش شده است.

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا ادامه داد: تردد در سایر جاده‌های شمای کشور روان است، اما در محور‌های چالوس و فیروزکوه نیز مه گرفتگی و بارش باران مشاهده می‌شود.

شیرانی گفت: در آزادراه کرج – قزوین محدوده مهرویلا، آزادراه قزوین – کرج حدفاصل پل فردیس تا پل کلاک و محور شهریار – تهران حدفاصل میدان معادن تا شهرقدس ترافیک نیمه سنگین است.

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا اظهار کرد: رانندگان و مسافران می‌توانند برای اطلاع از آخرین وضعیت ترافیکی و جوی با شماره‌های ۱۲۰ و ۸۸۲۵۵۵۵۵ تماس بگیرند تا با اطلاع از شرایط حاکم بر جاده‌ها، بهترین زمان و مسیر را برای رسیدن به مقصد انتخاب کنند. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار